СЪВЕТИ ЗА ПЛОСЪК КОРЕМ

Звезди като Камерън Диаз, Меган Фокс и Дженифър Анистън имат индивидуален подход за изграждане на перфектно тяло. Особено грижливо подхождат към упражненията за корем.

Страстната Меган Фокс залага на фитнес-залата и най-вече на кръговите тренировки, при които се редуват всички уреди с минимална почивка между тях. Изтощителните упражнения в залата са идеални за стягане на долната част на корема и косите коремни мускули.

Като спортна натура Камерън Диаз предпочита да замени упражненията в залата с такива на открито и особено в морето. Тя е открила перфектният начин да се забавлява и едновременно с това да стяга коремчето си – и това е сърфирането по морските вълни. А резултатите от подобни упражнения, освен перфектни, са и изключително бързи, тъй като при балансирането върху дъската участват всички мускули.

Нестандартно подхожда Дженифър Анистън като залага на йогата. Най-подходящото упражнение за стегнат корем е позата „Стрелба с лък“, при която се ляга на земята по корем и се изпъват краката с помощта на ръцете.

Ние ви предлагаме упражнение, заимствано от пилатеса, което ще ви отнеме само 5 минути. Легнете по гръб с ръце на земята и повдигнете колена, така че бедрата да застанат на 90 градуса от пода. Започнете да правите коремни преси по този начин, като вдишате и издишате дълбоко.

You may also like...

Вашият коментар